Καλοκαίρι στον Κιτσομάνη

 


Το αγαπημένο στέκι των κρεατοφάγων στο Κεφαλάρι Άργους ήδη έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται τους φίλους του σε ένα νέο, πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον με πανοραμική θέα τον Αργολικό κάμπο.

Η Οικογενειακή Ταβέρνα Κιτσομάνης, ανακαινισμένη και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής, λειτουργεί καθημερινά, στο πανέμορφο Κεφαλάρι. Κάθε βράδυ ανοιχτά στον αναβαθμισμένο και ακόμα μεγαλύτερο εξωτερικό της χώρο, με γνώμονα την εξασφάλιση μιας μοναδικής γευστικής εμπειρίας μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Αυτό το καλοκαίρι ανεβείτε στην ταράτσα και απολαύστε την όμορφη θέα, με απίθανες γεύσεις να σας χαϊδεύουν τον ουρανίσκο.



Ο Κιτσομάνης έχει κερδίσει τη φήμη του μέσα από τα πιάτα του. Η επιμονή στην παράδοση, που βγαίνει μέσα από την τσίκνα της ιστορίας, έδωσε άριστα αποτελέσματα σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών.

Η αγάπη γι’ αυτή τη δουλειά και η πείρα των τόσων χρόνων βοηθά στο αποτέλεσμα που έρχεται στο τραπέζι.

Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού το αρνίσιο παϊδάκι, που με την ξεχωριστή επιλογή του κρέατος, την ιεροτελεστία του κοψίματος, και το μοναδικό τρόπο ψησίματος, φθάνει στο τραπέζι, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Best seller η τεραστίων διαστάσεων μπριζόλα, που είναι ικανή να χορτάσει και τους πιο απαιτητικούς.



Πεντανόστιμο ψωμί στον ξυλόφουρνο και πολλά ακόμα χορταστικά πιάτα σας περιμένουν να τα γευτείτε.

Και όλα αυτά με την άριστη εξυπηρέτηση που πάντα απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

Κρατήστε τραπέζι στο 27510 22290.








 
  • Κιτσομάνης © 2015 |