Kitsomanis Kitshen - Το στέκι των κρεατοφάγων στο Άργος


Με εχέγγυα την παράδοση της οικογενείας μας στο χώρο της εστίασης, αλλά και το μεράκι και την αγάπη μας για το καλό φαγητό, δημιουργήσαμε το Kits.hen Grill, το λατρεμένο hot spot των κρεατοφάγων στην καρδιά της πόλης του Άργους, με έμφαση στην υπηρέσια του delivery

Το καλό και ποιοτικό κρέας, οι διαλεκτές πρώτες ύλες, η έµπειρη σχάρα µας, οι λογικές τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση αναλαμβάνουν να σας οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στα μονοπάτια της ευχαρίστησης, της γεύσης και της απόλαυσης.
Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε στο Kits.hen Grill ότι παρασκευάζουμε τα πάντα στο χέρι, με φρέσκα, αγνά και ποιοτικά υλικά. Επιλέγουμε το βασικό προιόν μας, το κρέας, αλλά και όλες τις πρώτες ύλες σαν να πρόκειται για την κουζίνα του σπιτιού μας. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας εδώ και … χρόνια και νομοτελειακά η θεμελιώδης αρχή του Kits.hen Grill.


Οτιδήποτε φτάνει σε εσάς, από το ψωμί, την πατάτα, το λαχανικό ως και το κρέας είναι προιόν αυστηρών ποιοτικών ελέγχων παραγωγής αποθήκευσης, µεταφοράς και επεξεργασίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανόνες καταλληλότητας τροφίμων που επιβάλλει η σύχρονη εστίαση.Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευασίες των προιόντων.

Από την στιγμή που περάσατε ήδη το κατώφλι του καταστήματος μας, η μόνη σας έννοια θα πρέπει να είναι η «μυρωδιά του κάρβουνου» και το καλοψημένο κρέας. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς. Και αν καθυστερήσουμε λίγο στις ώρες αιχμής, μην μας κακιώσετε, να ξέρετε ότι είναι για το καλό σας, γιατί πολύ απλά δεν διαπραγματευόμαστε ποτέ την γεύση και την ποιότητα.



Στο Kits.hen Grill έκπτωση μπορεί να κάνουμε μόνο στις τιμές, ΠΟΤΕ στην ποιότητα!

Και μην ξεχνάτε, αναλαµβάνουµε το µενού σας για όλη την εβδοµάδα και επίσης σας παρέχουµε ειδικές τιμές για µηνιαία συνεργασία.


Που θα μας βρείτε: Πλατεία Δερβενακίων 15 - Άργος (Σταροπάζαρο)

Τηλέφωνο για delivery: 2751020080

Βρείτε μας στο Facebook: 
https://www.facebook.com/KitsomanisKitshen/





 
  • Κιτσομάνης © 2015 |