Η πρόταση του Κιτσομάνη στον χώρο των εκδηλώσεων


Ένας νέος χώρος εκδηλώσεων με δυναμικότητα 500 ατόμων άνοιξε και φιλοδοξεί να σας κερδίσει όχι μόνο με την εικόνα αλλά και με τις γεύσεις του. 18 λεπτά οδικώς από Άργος και Ναύπλιο, σε απόσταση 16 χλμ. και από τις δύο πόλεις.

Γάμοι, Βαπτίσεις, Εταιρικές Εκδηλώσεις, Κοπή Πίτας, Cocktail Parties, Γενέθλια είναι μόνο μερικά από τα events που αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε για εσάς με την πλέον γνωστή μας ποιότητα και εμπειρία.


Η ξακουστή κουζίνα του Κιτσομάνη με την ξεχωριστή επιλογή του κρέατος, που μόνο εμείς γνωρίζουμε, την ιεροτελεστία του κοψίματος, και το μοναδικό τρόπο ψησίματος, φτάνει στο τραπέζι, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα πιάτα μας συνοδεύονται με εκλεκτά είδη κρασιών, όπου το καθένα από αυτά είναι το καμάρι των τριών καλύτερων οινοποιών της Πελοποννήσου. Την γευστική σας εμπειρία ολοκληρώνουν τα λαχταριστά σπιτικά γλυκίσματα.


Η επιμονή του Κιτσομάνη στην παράδοση, που όπως λέει χαρακτηριστικά βγαίνει μέσα από την τσίκνα της ιστορίας έδωσε άριστα αποτελέσματα σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών…

Ο «κήπος» μας έχει μαγευτική θέα στον Αργολικό κόλπο. Παρέχουμε μεγάλο πάρκινγκ για την διευκόλυνση των επισκεπτών και των καλεσμένων σας. Επίσης λειτουργεί και παιδότοπος για να απασχολούνται οι μικροί μας φίλοι.


Αποτελούμε μία ιδιαίτερη εναλλακτική πρόταση που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Άργος, στη περιοχή Σπηλιωτάκη, στο 15ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους – Τρίπολης, στο πρώην εστιατόριο «Αρδάμης».

Το Κιτσομάνης Garden Hall λειτουργεί καθημερινά 19:30 - 24:00.Επικοινωνείστε μαζί μας για προσφορά στο 27510 22290.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ

 
  • Κιτσομάνης © 2015 |